Şener: “İktidar Ülkemizin Sorunlarını Çözmek Yerine Suni Gündemlerle Oyalıyor”

Şener: “İktidar Ülkemizin Sorunlarını Çözmek Yerine Suni Gündemlerle Oyalıyor”
CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve İl Başkanı Barış Bektaş, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve İl Başkanı Barış Bektaş, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca ile İl Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, “İktidarın söylemleriyle eylemlerinin ayrışmasıyla ülkemiz iyiye gitmiyor. Sorunlarının üstüne bir yenisi ekleniyor. Bundan dolayı da iktidar artık ülkemizi yönetemez bir duruma geldi. Siyaset sahada vatandaşa bire bir ulaşmayla yapılmaktadır. Bizde saha çalışmalarına yoğunlaştık. Konya’nın her türlü sorununun takibi ve çözümü noktasında müşterek hareket ederek iyi sonuçlar elde edebiliriz. Bu hareket tarzı Konya’nın hayrına olacaktır. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“İKTİDAR ÜLKEYİ OYALIYOR”

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ise iktidarın ülkeyi oyaladığını öne sürerek, “DEVA Partisi’ne hayırlı olsun ziyaretine geldik. Başarılar diliyorum. Ülkemizin durumu ortadadır. İktidar ülkemizin sorunlarını çözmek yerine, suni gündemlerle oyalıyor.  Ekonomi, dış politika ve pandemi sürecini iyi yönetemiyor. Siyasi partiler ülkemize güzel hizmetler verebilir, sorunlarına yönelik çözüm önerileri sunabilir. Bu anlamda da DEVA Partisi siyasete yeni bir ivme katacaktır.  Konya il başkanı Seyit Karaca’ya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun derken, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİYİ GELİŞTİRİR”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş da siyasi partilerin demokrasinin gelişmesine katkılarının önemine değinerek şunları kaydetti: “DEVA Partisi’nde genç ve güzel bir kadro var. Sizlere bu çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Günü birlik değişen ve ülkeyi iyi bir yere götürmeyen bir iktidar ile ülkemiz yönetiliyor. Evrensel demokrat standartlardan çok uzağız. Demokrasi ülke kaynaklarının eşit dağıldığı, hizmetlerin eşit verildiği, hak ve adaletin herkese sağlandığı bir yapıdır. Hangi parti olursa olsun. Partiler memleketin sorunlarının çözümü için vardır. Bu demokratik bir zenginliktir. Bu iktidarı el birliğiyle halkımızın tercihiyle gidecektir. Urfa’dan sonra, seçimde hile yapılan il Konya’dır. Onun içinde seçimlerde sandıklara sahip çıkarak, sandık başları beklenmelidir. Konya ile ülkemizin sorunlarını ve çözümünü birlikte takip edebiliriz. Böylelikle güzel bir sonuç elde edebiliriz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.