Şener’den Altınokta Körler Derneği’ne ziyaret

Şener’den Altınokta Körler Derneği’ne ziyaret
CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve İl Başkanı Barış Bektaş, Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret etti. Şener ve Bektaş, Dernek Başkanı Mehmet Ali Şahin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve İl Başkanı Barış Bektaş, Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret etti. Şener ve Bektaş, Dernek Başkanı Mehmet Ali Şahin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Şener, 5 gündür Konya’da İl Başkanı Bektaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “İlçelerimizi geziyoruz. Şu ana kadar 14 ilçemizi, çok sayıda beldemizi ve köyümüzü ziyaret ettik. Ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Hallerde, Pazar yerlerinde, esnaf, özellikle çiftçilerimizle sorunlarını görüşüyoruz, bir arada oluyoruz. Bugün şehir merkezindeyiz, programlarımız var. Dernek ve basın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret ettik. Faaliyetlerini dinledik kendilerinden. Çok faydalı, verimli çalışmalar yapıyorlar. Sayın Başkanı ve mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum. Çalışmalarının veriminin her geçen gün artmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Bektaş ise “Sosyal adaleti savunan bir partinin il başkanı olarak bütün bireylerin eşit yaşam koşullarına ve standartlarına kavuşması için her türlü faaliyete iştirak edeceğiz. Başkanımıza da bizi bugün kabul ettiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman yanlarında olacağımızı beyan ediyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Şahin de, “Altınokta Körler Derneği Konya Şubesi olarak engelli üyelerimizin evlerine hapis olmaması adına sosyal ve eğitim alanlarında çalışmalar yapmaktayız. Engelli üyelerimizin sosyalleşmesi adına yine  İstanbul Sarıyer Kilyos tesislerine götürmeyi uygun bulduk. Sayın Bakanımız Abdüllatif Şener bey bu konuda bize yardımcı oldular. Orayla görüşerek, bizim tatil yapabilme imkanını sağladılar. Kendilerine Dernek Konya Şube Başkanı, engelli camiası ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sağolsunlar bizlerle ilgilendiler. Bugünde ziyaretimize gelmişler, hoşgeldiler, sefa getirdiler. İnşallah böyle ziyaretleri diğer milletvekillerimizden, belediye başkanlarımızdan da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dernek hizmet ve faaliyetleri hakkında Şener ve Bektaş’a bilgi veren Başkan Şahin, dernek binasında üyelerine Braille alfabesi eğitim kursu, sohbet programları ve çeşitli faaliyetlerle engelli üyelerinin hayata tutunmalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Gerçekleştirilen faaliyetlerle görme engellilerin evlerine kapanmamalarını ve kendilerinin de bir birey olduğunu hissettirmek amacında olduklarına dikkati çeken Dernek Başkanı Şahin, daha sonra Şener ve Bektaş’a dernek bünyesinde açılan ve engellilerin pelüş kumaştan diktiği oyuncak atölyesini gezdirdi.

Şener ve Bektaş, engellilerle bir süre sohbet etti. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.