Serdar Gürler: ‘Sadece Adalet İstiyoruz’

Serdar Gürler: ‘Sadece Adalet İstiyoruz’
Konyaspor’un tecrübeli ismi Serdar Gürler, Galatasaray maçının hakemini eleştirerek, “Yediğimiz golde iletişim hatası var. Biri ‘kırmızı’, diğeri ‘beyaz’ diyor. 4 dakika uzatma verildi. En az 7 dakika olmalıydı. Bizi bunlar üzüyor, biz sadece adalet istiyoruz” dedi

KONYASPOR’un başarılı futbolcusu Serdar Gürler, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada “Buradan alnımızın akıyla dönüyoruz” derken, maçın hakemini de eleştirdi. Yeşil-beyazlı futbolcu açıklamasına şu sözlere yer verdi. “Öncelikle sadece ikinci yarı değil, ilk yarıda da oyunun hakimi bizdik. İkinci devre istatistiklerde biraz daha öne çıkmış olabiliriz. Pozisyon olmadan gol yedik, futbolda bunlar olağan şeyler. İyi mücadele ettik, en önemlisi iyi futbol oynadık. Birçok pozisyona girdik, ancak Muslera yine günündeydi. Boş kaleye kaçırdığımız pozisyon var. Oynadığımız futbolla zevk verdiğimizi düşünüyorum ve buralara tesadüfen gelmediğimizi bu maçta ispatladığımızı düşünüyorum. Çünkü İstanbul deplasmanları kolay değildir, bunu sadece bu maç için söylemiyorum. Diğer İstanbul ekipleriyle de oynamak zordu. Buradan alnımız ak çıkıyoruz”.

 

“YEDİĞİMİZ gole gelince bir iletişim hatası var. Biri ‘beyaz’, diğeri ‘kırmızı’ diyor. Saha içinde herkes duymuştur, biz sadece adalet istiyoruz. Oyunda birçok sakatlık oldu, oyuncu değişiklikleri vardı ve sadece 4 dakika uzatma verildi. En az 7 dakika verilmeliydi. Biz de burada alın teri döküyoruz, hakemin çok kötü yönettiğini söylememem ancak bu detaylar önemli. Belki biz 90+5’de güzel oyunumuzu golle taçlandırabilirdik. Bizim için 3 dakika 3 dakikadır. Biz bundan dolayı üzgünüz. Oynadığımız futboldan ve mücadeleden ötürü arkadaşlarımı kutluyorum. İstanbul’dan Konya’ya alnımız ak dönüyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.