Silahla Yaralanan 5 Kişiden 2’sinin Öldüğü Trafik Tartışmasında Yeni Gelişme

Silahla Yaralanan 5 Kişiden 2’sinin Öldüğü Trafik Tartışmasında Yeni Gelişme
Konya’da trafik yüzünden çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralanmış, yaralılardan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Konya’da trafik yüzünden çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu aynı aileden 5 kişi yaralanmış, yaralılardan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı ve 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Konya'nın merkez Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesi Altınbilezik Sokak’ta 7 Eylül akşamı trafik yüzünden kavga çıkmış, çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu aynı aileden Şükrü Çetin, Ahmet Çetin, Ali Çetin, Bekir Çetin ve Yasin Çetin yaralanmıştı. Yaralılardan Ahmet ve Şükrü Çetin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri olayın hemen ardından diğer taraf olan Rıfat Y. ve oğlu Mustafa Y.’yi olayda kullanılan tabanca ile olay yerinde yakalayarak gözaltına almıştı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturmada Çetin ailesi ile Rıfat Y.'nin oğlu Mustafa Y. arasında Konya Tapu Kadastro Müdürlüğü önünde trafikte tartışma yaşandığı ve Mustafa Y.’yi, Aydoğdu Mahallesi'nde bulunan evlerinin önüne kadar takip ettikleri ve Mustafa Y.’nin tartışma yaşadığı şahısları evinin önünde görmesi üzerine kuzeni Mehmet Y.’yi çağırdığı anlaşıldı.

Yaralı Ali Çetin'in ilk ifadesinde Mustafa Y.’nin bahçe kapısına gelerek evin önündeki Ahmet Çetin ve kendisine ateş ettiği bu esnada babasının gelerek oğlunun elinden aldığı tabanca ile diğer şahıslara ateş ettiği öğrenildi.

Olay anında evde bulunan Mehmet Y., Şeyda Y., Makbule Y. ve Şeyma K.’de gözaltına alındı.

Şüphelilerden Rıfat Y. (59), Mustafa Y. (19), Mehmet Y. (18) ve Makbule Y. (53) adliyeye sevk edilirken, Rıfat Y.’nin kızları Şeyma K. (28) ve Şeyda Y. (24) emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Tartışmada silahla yaralanan ve hastaneye kaldırılan yaralılardan Şükrü Çetin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Hastanesi’nde, Ahmet Çetin ise Konya Numune Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.