Sorgun: “Bizler Asıl Düşmana Benzediğimiz Zaman Yeniliriz”

Sorgun: “Bizler Asıl Düşmana Benzediğimiz Zaman Yeniliriz”
AK Parti MKYK üyesi Ahmet Sorgun, “Eğer bizlerde başkalarına benzersek esas bizler seçimi o zaman kaybetmiş oluruz. Onun için bize düşen samimiyet gayret ve tevazu ile çalışmaktır. Biz duruşumuzu bozmamalıyız. Asla başkalarına benzememeliyiz” dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, “Eğer bizlerde başkalarına benzersek esas bizler seçimi o zaman kaybetmiş oluruz. Onun için bize düşen samimiyet gayret ve tevazu ile çalışmaktır. Biz duruşumuzu bozmamalıyız. Asla başkalarına benzememeliyiz” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Selçuklu Kongre Merkezi’nde “Vefa Programı” gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Konya il teşkilatında geçmişten bugüne kadar görev alan parti mensupları katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, programda birer konuşma yaptı.

“DAVAMIZIN HATIRI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR”

AK Parti MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, salonda AK Parti’ye yakışır bir tablo olduğunu aktararak, programı düzenleyen teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İçerisinde bulundukları günlerin hassas günler olduğunu anımsatan Sorgun, “Çok daha dikkatli olmamız gereken günlerdeyiz. Bütün aday adaylarımız önemlidir ama davamızın, teşkilatımızın hatırı, şehrimizin hatırı hepsinden daha önemlidir. Aday adaylığı sürecinde başkalarına benzememeliyiz” dedi.

“BİZLER ASIL DÜŞMANA BENZEDİĞİMİZ ZAMAN YENİLİRİZ”

Birbirinden değerli aday adayları olduğunu ifade eden Sorgun, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ancak bugünlerde yazdıklarımıza, yazdırdıklarımıza, çizdirdiklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. Merhum Aliya İzzetbegoviç diyor ki; ‘Bizler Öldüğümüz zaman yenilmeyiz. Bizler asıl düşmana benzediğimiz zaman yeniliriz.’ Eğer bizlerde başkalarına benzersek esas bizler seçimi o zaman kaybetmiş oluruz. Onun için bize düşen samimiyet gayret ve tevazu ile çalışmaktır. Biz duruşumuzu bozmamalıyız. Asla başkalarına benzememeliyiz. Dava şuurundan sapmadan bu bilinci kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz.”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise partisinin 17 yılda ülkenin kalkınmasına büyük katkıda bulunduğunu; durmadan, hız kesmeden yurdun her yanına hizmet götürdüğünü anlattı.

“BU DAVA BU YÜRÜYÜŞ BU MİLLETİN ASİL YÜRÜYÜŞÜDÜR”

“Bu dava bu yürüyüş bu milletin asil yürüyüşüdür” vurgusu yapan Angı, şöyle devam etti:

“Bulunduğumuz coğrafyanın umudu kurulduğumuz günden bugüne kat ettiğimiz yol ortada ve yeni bir bölüme doğruda durmadan yorulmadan yürüyoruz. Bir taraftan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin uygulamaları, diğer bir taraftan da önümüzde 31 Mart’ta gerçekleştireceğimiz yerel seçimler var. Türkiye yeni şahlanışla birlikte inşallah bu seçimlerle beraber yeni bir şahlanışa geçecek. İlk günden bugüne bu şehir bu davaya sahip çıktı, sahip çıkmaya da devam ediyor. İnşallah 31 Mart’ta da en yüksek desteğiyle de sahip çıkmaya devam ederek ve yolumuza tüm yerel hizmetlerle, hükümetimizin ortaya koyduğu politikalarla, milletvekillerimizin meclis çalışmaları ile teşkilat kademeleri olarak da bizler bu yoğun temponun içinde hep birlikte koşacağız. Çünkü biz bu ülkeyi seviyoruz. Önce millet önce memleket sevdalıları olarak bu kutlu yolda yürüyüşümüz Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanımızın yürüttüğü bu gönül çalışmalarında hep birlikte olmalıyız.”

(Mürsel Çetin - Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.