Sorgun: “Güneşin Balçıkla Sıvanması Gibi Bir Şey Olur…”

Sorgun: “Güneşin Balçıkla Sıvanması Gibi Bir Şey Olur…”
Sorgun, tartışmalara son noktayı koydu: AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, geçtiğimiz günlerde …

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hakkında, olumsuz bir yazıyı kaleme alanları eleştirerek, tartışmaya son noktayı koydu: Güneşin balçıkla sıvanması gibi bir şey olur”

Sorgun, partisinin Konya İl Başkanlığı’nda İl Başkan Yardımcısı Hümeyra Saçkesen ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ay’ında katılımıyla düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Sorgun, “Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a yönelik ‘Özde değil Sözde Bakan’ yönünde yazıyı kaleme alanlara yönelik tepki çeken eleştirilerinin sorulması üzerine şunları kaydetti:

“Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un ülkemize ve şehrimize yaptığı hizmetleri hiç kimse yok sayamaz. Mümkün değil. Güneşin balçıkla sıvanması gibi bir şey olur. Tartışılacak bir konu değil. Sayın Bakanımız Kurum’un Konya’mıza ve ülkemize yaptığı katkı, enerjik yapısı, pratik yapısı, Sayın Bakanlarımızla ilgili hem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum hem de Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya sadece teşekkür ediyoruz. Enkaz, deprem, sel afetlerinde, her türlü sıkıntılarda anında Sayın Bakanlarımızı olay yerinde görüyoruz. Sayın Bakanlarımıza yönelik ‘asla tartışma bile kabul edecek bir konu değil’ olarak görüyorum.

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.