Su Altından Azerbaycan’a Destek

Su Altından Azerbaycan’a Destek
Konyalı dalgıçlar Bodrum İlçesi’nde anlamlı bir dalışa imza attı. Ekip, suyun 15 metre altında Türkiye ve Azerbaycan bayrağı açarak, Karabağ’ı işgal girişiminden kurtarma mücadelesi veren kardeş Azerbaycan’a destek oldu.

Konya Dalış Merkezi sahipleri Hakan ve Mustafa Kaynaroğlu kardeşler, Konyalı dalgıçlarla birlikte Bodrum’da anlamlı bir dalışa imza attı. Ekip, suyun 15 metre altında Türkiye ve Azerbaycan bayrağı açarak, Karabağ’ı işgal girişiminden kurtarma mücadelesi veren kardeş Azerbaycan’a destek oldu.

Hakan Kaynaroğlu, “Konyalı Dalgıçlar olarak milli ve manevi duygulara sahip çıkan ve önem veren bir ekibiz. Hafta sonu yaptığımız dalış da büyük anlam taşıdı. Kardeş ülke Azerbaycan şu an çok önemli bir mücadele içerisinde. Kendi topraklarını geri alması noktasında mücadele veriyor. Biz de Türk halkı olarak yanlarındayız. Dalgıçlar olarak da onlara destek olduğumuzu su altında da gösterdik. Bodrum’da yaptığımız dalış ta suyun 15 metre altında Azerbaycan ve Türkiye bayrağı açtık. Buradan Ermenistan’a da bir mesaj verdik. Kardeş Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.