SÜ Öğrencilerinden ‘Ağız ve Diş Sağlığı’na Yönelik Etkinlik

SÜ Öğrencilerinden ‘Ağız ve Diş Sağlığı’na Yönelik Etkinlik
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda bir grup öğrenci ile Diş Hekimliği Fakültesi’nden bir öğrenci, ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla, anaokulu ve diğer sınıflarda öğrenim gören öğrenci ve ailelerine diş fırçalama alışkanlığı, diş bakımı konularında farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda bir grup öğrenci ile SÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nden bir öğrenci, ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla Sarayönü İlçesi Bahçesaray İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyarette, anaokulu ve diğer sınıflarda öğrenim gören öğrenci ve ailelerine diş fırçalama alışkanlığı, diş bakımı konularında farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Teorik ve uygulamalı şekilde ağız - diş sağlığının önemi belirtilen etkinlikte 35 öğrenciye diş macunu, diş fırçası, dezenfektan, süt ve meyvenin yer aldığı bir paket hediye edildi. Yüz boyama etkinliğinin de yapıldığı ziyarette minik öğrencilerin eğitim ve eğlenceyi bir arada tecrübe ettikleri farklı bir gün geçirmeleri sağlandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.