Suç Makinesi Hırsız, Mezarlıkta Yakalandı

Suç Makinesi Hırsız, Mezarlıkta Yakalandı
Konya’da çok sayıda hırsızlıktan suç kaydı olan şahıs, gündüz vakti bir binanın bahçesine girerek müştemilattaki sobayı çaldı. Kamera görüntülerinden şahsı tespit eden polis ekipleri, şahsı kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen hırsız tutuklandı.

Konya’da çok sayıda hırsızlıktan suç kaydı olan şahıs, gündüz vakti bir binanın bahçesine girerek müştemilattaki sobayı çaldı. Kamera görüntülerinden şahsı tespit eden polis ekipleri, şahsı kısa sürede yakaladı. Adliyeye sevk edilen hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya Mahallesi, Bülbüldere sokak üzerinde vatandaşların hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Bir binanın bahçesindeki müştemilattan metal kömür sobası çalan şahıs güvenlik kamerası görüntülerinden kısa sürede tespit edildi.

Hırsız, Mezarlıkta Kıskıvrak Yakalandı

Şüphelinin, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olan Cüneyt Rahim Sayar isimli şahıs olduğunu tespit eden polisler, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi üzerinde şahsı gören ekiplerle şahıs arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucunda şahıs Tatlıcak Mezarlığı içerisinde kıskıvrak yakalandı.

Çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı olan Cüneyt Rahim Sayar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.