SÜ’de ‘Bahara Merhaba’ Konseri

SÜ’de ‘Bahara Merhaba’ Konseri
30 yıl önce eğitime başlayan ve o günden bu yana pek çok ulusal ve uluslararası projeye imza atan, yetiştirdiği sanatçı ve eğitimcilerle her zaman takdir kazanan Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı tarafından ‘Bahara Merhaba’ Konseri düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ve pandemi nedeniyle sanal ortamda erişime açılarak Üniversitenin YouTube kanalından canlı yayınlanan Bahara Merhaba Konserinde solistler Nuran Ayaz ve Yasin Oğuzhan Uğur, sazendeler kanunda Özgür Yakınlar, udda Emre Küçükgök, kemanda Özcan Çetik, ritimde Serhat Tepe ve neyde Hüseyin İzci sahne aldı. Mini konseri, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat ve Prof. Dr. İlhan Çiftci de izledi.

 

Hedefimiz: “Eğitim Ve Sanatta Daha Da Yukarı Çıkmak”

 

Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karakaya konuşmasında, uzaktan eğitim sürecinde hibrit modelin uygulandığını ve bu sayede öğrencilere mağduriyet yaşatmadıklarını söyledi. Prof. Dr. Karakaya, “Bu süreçte, öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması için eğitim, öğretim ve sanatsal faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ettik. Bundan sonraki çalışmalarımızda da nicelik ve nitelik açısından eğitim, öğretim ve sanatsal faaliyetlerimizi daha ileri götürebilmek için gayret edeceğiz” dedi. 

 

“Selçuk Üniversitesi, Uluslararası Standartta Eğitim Veriyor”

 

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy da “Selçuk Üniversitesinin yetiştirdiği öğrenciler, hem ülkemizde hem dünyada farkını ve farkındalığı hissettirmeye başladı. Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı da yetiştirdiği eğitimci ve sanatçılarla önemli başarılara imza attı. Elde edilen bu başarılar, Selçuk Üniversitesindeki eğitimin uluslararası standartta olduğunu ortaya koymaktadır. Bu da bizler için gurur kaynağıdır. Pandemi sürecinde Selçuk Üniversitesi hibrit eğitim sistemiyle farklı bir model ortaya koydu. Bu model, öğrencilerimiz ve velileri tarafından takdir kazandı. Salgınla birlikte ortaya çıkan dezavantajlı durumu avantaja çeviren bir Üniversite hüviyeti kazandık” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.