SÜ’de KARGEP Kapsamında Öğretmenlere Seminer Verildi

SÜ’de KARGEP Kapsamında Öğretmenlere Seminer Verildi
Selçuk Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Kariyer Geliştirme Projesi (KARGEP) kapsamında SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, tarafından öğretmenlere seminer verildi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Kariyer Geliştirme Projesi  (KARGEP) kapsamında Selçuklu Belediyesi Ortaokulu ve Beyhekim İmam Hatip Okulu Öğretmenlerine, SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin tarafından “İnsanoğlunun Bilgi Kaynakları ve Geçmişten Günümüze Üniversiteler” konulu sunum gerçekleştirildi.

SÜ Rektörlüğü Senato Salonu’nda düzenlenen seminere; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin,  Selçuklu Belediyesi Ortaokulu ve Beyhekim İmam Hatip Okulu Müdürü Muzaffer Uğur ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Selçuk Üniversitesi’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, üniversite hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Selçuklu Belediyesi Ortaokulu ve Beyhekim İmam Hatip Okulu Müdürü Muzaffer Uğur, Rektör Şahin’e “Seyahatnamelerde Konya” isimli kitabı hediye etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.