Taraftarlardan Kartal’a Moral Ziyareti

Taraftarlardan Kartal’a Moral Ziyareti
Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı ve grup üyeleri, Antalyaspor maçı öncesi Konyaspor’un Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek takıma çiçek verdi ve Antalyaspor zorlu karşılaşmada başarılar diledi.

Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı ve grup üyeleri, Antalyaspor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek takıma çiçek verdi ve Antalyaspor zorlu karşılaşmada başarılar diledi. Ayrıca teknik heyet ve oyunculara baklava ikramında da bulunuldu.

Teknik Direktör İlhan Palut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok teşekkür ediyorum. Her hafta giderek artan desteğinizi saha hissediyoruz. İnşallah bu hafta maksimum düzeyde birliktelik yaşarsak, sayısal manada hem de sizin destek gücünüz anlamında. Tabii futbol her sonuca açık bir oyundur. Hiçbir sonuç için söz verme şansımız yok. Ama ben cumartesi günü için oyuncularım adına sonuna kadar mücadele edeceğimizin sözünü sizlere verebilirim. Bunun sonucunda da sizleri evlerinize mutlu göndeririz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.