Taşpınar: ‘Biz Araba Yol Alırken Bir Şoför Değişimi Yapacağız’

Taşpınar: ‘Biz Araba Yol Alırken Bir Şoför Değişimi Yapacağız’
Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti. Taşpınar, “Emaneti teslim alan göreve başladığı gün direksiyona geçecek ve bu arabanın hız kesmeden yoluna devam etmesini, yolcuların ve yükün sağ salim taşınmasını sağlamakla mesul olacak. Biz araba yol alırken bir şoför değişimi yapacağız. Çünkü bir yarışın içindeyiz ve duracak vaktimiz yok” dedi.

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti.

27 Ekim’de gerçekleşecek Genel Kurul öncesinde seçim çalışmalarına devam eden Konya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkan adayı Özkan Taşpınar, PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk’u ziyaret etti.

 

Taşpınar: ‘Konya Şeker Devralacağımız En Değerli Emanettir’

 

“Devralmaya talip olduğumuz nöbet yerinde, nöbeti devretmek için süreci başlatan Sayın Başkan Recep Konuk’u ziyaret ettik” diyen Taşpınar, “Bu bir nezaket ziyaretinden ibaret değildi. Üretimden taraf iki dost olarak konuştuk” dedi.

Taşpınar, “Devralmaya talip olduğumuz görevin onlarca sorumluluğu, üreticilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza karşı kesintiye uğramaması gereken mesuliyetleri var. Bizim vazifemiz ne yapacağımızı anlatmak kadar, göreve gelmeden önce kurumun tüm işlerini anlamak, detaylara önceden vakıf olmak. Çünkü 46 tane üretim tesisimiz, ticari hayat ve üretici ortaklarımızın işleri bizim genel kurulumuz var diye durmayacak, işleyişine ara vermeyecek. Ortaklarımız emaneti kime teslim ederse etsin, emaneti teslim alan göreve başladığı gün direksiyona geçecek ve bu arabanın hız kesmeden yoluna devam etmesini, yolcuların ve yükün sağ salim taşınmasını sağlamakla mesul olacak. Yani yolu öğreneyim, koltuğu kendime göre ayarlayayım, aynaları düzelteyim demeye hiçbirimizin vakti yok. Biz araba yol alırken bir şoför değişimi yapacağız. Çünkü bir yarışın içindeyiz ve duracak vaktimiz yok” diye konuştu.

“Bugün Sayın Başkan ile Konya Şeker’in gündemindeki ve nöbet değişiminden sonra da günlük işleyiş içinde yeni nöbetçinin karar vereceği konulardan, uzun vadeli işlere, kurumun stratejileri ile hedeflerine, üretici ortaklarımızın üretimlerini aksatmadan sürdürebilmesi için hemen yapılacaklardan, daha çok üretmeleri için gelecekte yapılacaklara kadar geniş bir çerçevede üretimden taraf iki dost olarak konuştuk” açıklamasında bulunan Taşpınar, şunları kaydetti: “Amacımız, kooperatifimizin genel kurul sonrası durarak zaman kaybetmeden yoluna devam etmesi ve ortaklarımızın daha çok üretmeyi ve daha çok kazanmayı sürdürmesi. Nezaketleri ve verdiği detaylı bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum. 22 yılda kurumumuza ve ortaklarımıza kazandırdığı tesisler ile birlikte üreterek büyüyen ve üreticisine daha çok ürettiren Konya Şeker vizyonu da devralacağımız ve koruyacağımız en değerli emanettir” dedi.

 

PANKOBİRLİK Başkanı Recep Konuk da ziyaret ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.