Termal Turizmin Gözdesi: Ilgın Kaplıcaları

Termal Turizmin Gözdesi: Ilgın Kaplıcaları
Dünyanın sayılı termal hamamları arasında gösterilen Ilgın Kaplıcaları’nın her yıl Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırladığını ifade eden Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “Sahib Ata Termal Tesisleri, şifalı suların yanı sıra pek çok kültürel ve tarihi güzelliğe yakın olması dolayısıyla, turistik gezi yapmak isteyenler için geniş olanaklar sunmaktadır ” dedi.

Ilgın Kaplıcaları’nın her yıl Türkiye’nin dört bir yanından misafirlerini ağırladığını ifade eden Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “Sahib Ata Termal Tesisleri, şifalı suların yanı sıra pek çok kültürel ve tarihi güzelliğe yakın olması dolayısıyla, turistik gezi yapmak isteyenler için geniş olanaklar sunmaktadır ”dedi.

“DÜNYANIN SAYILI TERMAL HAMAMLARI ARASINDA”

Dünyanın sayılı termal hamamları arasında yer alan Ilgın Kaplıcaları’nın, kış sezonunu yüzde 90’a varan doluluk oranıyla karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Ertaş, Ilgın Kaplıcaları’nda, termal suyun, kaynağından ideal sıcaklıkta çıkması ayrıcalığıyla, soğuk su karıştırılmaksızın, en saf haliyle havuzlara verildiğinin, bu sayede, şifa verme özelliğinin tamamen korunduğunu vurguladı.

“ALKOLSÜZ AİLE OTELİ”

Ilgın Kaplıcaları’nda her geçen gün daha fazla misafir ağırlamalarında, değişen otelcilik anlayışının da büyük etkisi olduğunu dile getiren Başkan Ertaş, “Alkolsüz aile oteli” konseptiyle hizmet veren Sahib Ata Termal’de mevcut bay-bayan ayrı hamam ve spa merkezleriyle aile bireylerinin rahatlıkla tercihleri arasında olduğunu kaydetti.

Başkan Ertaş, Sahip Ata Termal’de, Türkiye’nin her bölgesinden ve Avrupa’dan, şifa bulmak ve huzurlu bir tatil yapmak için gelen misafirlerin memnuniyeti için hizmet kalitesine son derece önem verdiklerini söyledi.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, tarihi ve doğal güzellikleriyle, tatilcilerin hoş vakit geçirebileceği Ilgın’da, sağlık turizmini canlandırılması için yeni projelere önem verdiklerini sözlerine ekledi

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.