Torku’dan “İflas” iddialarına çok sert yanıt: “NE BİR HAT DURDU NE DE BİR KİŞİ İŞİNDEN OLDU”

Torku’dan “İflas” iddialarına çok sert yanıt: “NE BİR HAT DURDU NE DE BİR KİŞİ İŞİNDEN OLDU”
Torku: “Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu. Bir kısım ısrarla çiftçinin 45 tesisi ve Torku gibi marka olmasını hazmedemiyor. Tüketicilerimizden ricamız dedikodulara pirim vermeyiniz"

Sosyal medyada, Silahlı Terör Örgütü PDY/FETÖ'nün firari isimlerinin, Konya Şeker’in dev kuruluşu ve markası “Torku’nun iflas ettiği ve iflasını da 23 Haziran İstanbul seçimlerinden sonra açıklayacağı” iddialarına, Torku’nun resmi Twitter hesabından çok sert açıklama geldi.

Torku, karalama kampanyasına karşı ve algı operasyonunu çürüttüğü açıklamasında, "Siz değerli Torku tüketicilerinin bize olan güvenini sarsmaya yönelik kasıtlı olarak çıkarılan asparagas haberlerin sonuncusu Torku'nun iflas açıklayacağına dair yapılan sistematik yayınlardır. Ne bir hat durdu ne de bir kişi işinden oldu. Sadece İSO 500'de 1 fabrikamız varken şimdi 4 fabrikamız oldu.  Bir kısım ısrarla çiftçinin 45 tesisi ve Torku gibi marka olmasını hazmedemiyor. Tüketicilerimizden ricamız dedikodulara pirim vermeyiniz" ifadelerine yer verdi.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİMİN GURURU: TORKU

Torku, 2007 yılında tüketiciye merhaba demiş yeni bir marka olmakla birlikte bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker’in 63 yıllık birikimi üzerinde 900 bin üretici ortağın emeğiyle ortaya çıktı. Konya Şeker, tüketicilerine yüzde 100 doğal, güvenli, kaliteli ürünler sunmak için tohumundan ambalajına her adımını kontrolü altında tuttuğu büyük bir sistem oluşturdu ve ürettiği tüm ürünleri Torku çatı markası altında topladı.

Bugün tüketicilere anılarında kalan, çocukluklarında yemeğe doyamadıkları tüm lezzetleri Torku’da bulacakları ve kendi çocuklarıyla birlikte afiyetle tüketecekleri ürünler sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.