TSYD Konya Şubesi: “Bakan Kurum Sözde Değil Özde Konya’nın Bakanı”

TSYD Konya Şubesi: “Bakan Kurum Sözde Değil Özde Konya’nın Bakanı”
Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hakkında, olumsuz bir yazıyı kaleme alanları eleştirdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hakkında, olumsuz bir yazıyı kaleme alanları eleştirdi.

TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dönmez yaptığı açıklamada, Bugüne kadar Konya'ya hizmet etmiş tüm bakanlara teşekkür ederek şunları söyledi:

"Görevi ne olursa olsun, şehrimize taş üstüne taş koyan, Konya projelerini takip eden, yapılması ve sonuçlanması hususunda çaba sarf eden herkese teşekkür ediyor. Bugün de, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'da hem kent merkezinde hem de tüm ilçelerimizde yapılan her projeye vakıf olduğunu yakından biliyor ve takip ediyoruz. Ayrıca, son dönemlerde Konyaspor'a yaptıkları da ortadadır.  Bu vesile ile 'Çamur at, izi kalsın' mantığı ile hareket edenleri, bir kez daha kınıyoruz. Göreve geldikten bugüne kadar, yaşanan tüm olumsuzluklarda bölgeye ulaşan ilk isim olan ve tüm ülkenin sevgisini kazanan Sayın Bakanımızı yaptıklarından dolayı bir kez daha tebrik ediyor, Sayın bakanın şahsına yapılan ‘Sözde’ kelimesini kaleme alanlara iade ediyoruz." 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.