Türk Yıldızları ve Solo Türk yaptığı gösteriyle nefesleri kesti

Türk Yıldızları ve Solo Türk yaptığı gösteriyle nefesleri kesti
Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi timleri Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün yaptığı muhteşem hava gösterisi nefesleri kesti.

Türk Yıldızları Parkı’nda on binlerce Konyalının heyecanla izlediği ve savaş helikopterlerinin geçişi ile başlayan programda Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün gerçekleştirdiği muhteşem gösteri nefesleri kesti.

Gösteriyi izleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı konuşmada muhteşem gösteri nedeniyle Türk Yıldızları ve Solo Türk’ün kahraman pilotlarına teşekkür etti.

Başkan Akyürek, “Heyecanlanmamak, gurur duymamak mümkün değil. Türk Yıldızları sadece Konya’nın değil, ülkemizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Türk Milletlerinin önemli bir markası. Bayrağımızı yeryüzünde şerefle dalgalandıran kahraman askerlerimiz. Aynı zamanda onlar bizim hemşehrimiz. Konya’da eğitim yapıyorlar, merkezleri burası. Konya onlarla bütünleşmiş durumda. Allah kazadan beladan muhafaza buyursun. Bugünlerde bölgemizde cereyan eden hadiseler var. Kahraman silahlı kuvvetlerimize muzafferiyetler, başarılar, yeni kahramanlıklar diliyorum” dedi.

Vatandaşlara unutamayacakları bir gösteri sunan Türk yıldızları ve Solo Türk, solo ve takım olarak sergiledikleri hareketlerle büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.