‘Türkiye’nin En Büyük Kamyon Garajı Konya’da Olacak’

‘Türkiye’nin En Büyük Kamyon Garajı Konya’da Olacak’
Konya Şoförler Odası düzenlediği toplantı da, odaya üye nakliyeci esnafına Yeni Kamyon Garajını tanıttı.

Konya Şoförler Odası düzenlediği toplantı da,  odaya üye nakliyeci esnafına Yeni Kamyon Garajını tanıttı.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıyla ‘Yeni Kamyon Garajı Projesi’ni nakliyecilere ve şoförlere tanıttı.

KONESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen programın açılışında konuşan Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen,  Yeni Kamyon Garajı Projelerinin olmazsa olmazlarından olduğunu vurguladı.

“2018 yılında kardeşinize destek verin diye yola çıktık. Bugüne kadar da elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz” diyen Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen, şunları kaydetti: “Yeni Kamyon Garajı projesine başladığımızda Sayın Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı idi. Görüşmeye gittiğimizde bizim olmazsa olmazlardan birisi olan Yeni Kamyon Garajı projemizi anlattık. Bize doğru bir proje olduğunu ve destek vereceğini söyledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra sağ olsun üç yıldır da projemize destek verdi. Gelinen noktada kamyon garajı yapılacak yeri belediyemiz alarak 400 bin metrekare alana yeni Kamyon Garajımız yapılacak. Projesi hazır. İhalesi yapılarak temeli atılacak. Yılbaşından önce başlayacağımız kamyon garajımızda sizlerin daha ucuz faydalanması için uğraşıyoruz. Maliyetine sizlere sunacağız. Kamyon garajında yapılacak dükkânları, sosyal tesisleri görün diye bu programı düzenledik.”

 

“Yeni Kamyon Garajı Şoförlerin Her Türlü İhtiyacını Karşılayacak”

 

Katılımcılara teşekkür eden Başkan Şen, yeni Kamyon Garajı projesinin 12 ay içinde tamamlanacağını belirterek, şöyle devam etti: “Dükkânların kullanım alanı yaklaşık 32 metrekaredir. İki kattan oluşuyor. Burada 216 adet dükkânımız var. Sosyal tesislerde değişik ölçüde dükkânları var. Burada 40 yataklı bir otelimiz yapılacak. Altında da hamam ve sauna hizmeti de verilecek. Bunun yanında camimiz yer alacak. Şoförlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak büyük bir kompleks olacak. Yeni kamyon garajı projemize destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, ekibine, KONESOB Başkanımız Muharrem Karabacak’a ve emeği geçen herkese sizlerin adına teşekkür ederiz. Yeni Kamyon garajımız tamamlandığında ve hizmete girdiğinde Konya’mıza ve esnafımıza çok iyi şeyler katacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.”

 

“Bugün Kadar Hiçbir Şikayet Almadık”

 

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Yeni Kamyon Garajı projemiz, Konya Şoförler Odamızla ve Konya Büyükşehir Belediyemizce yürütülüyor. Bugün sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Sizlerin sorunlarıyla anlık ilgileniyoruz. Sorunların çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan her bir eser Konya içindir. 2 milyon vatandaşımızın hizmetinde olacaktır. Konya Şoförler Odası Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hiçbir şikâyette almadık. Esnafımızın yanında oldu” diye konuştu.

 

“Şoför Esnafımız Duyarlıdır”

 

Kamyoncu esnafının kendileri için önemli olduğunu dile getiren Başkan Karabacak, sözlerini şöyle sürdürdü: “İşinizi farklı yönlerde geliştirerek, ülkemizin her yerinde esnafımızı en iyi şekilde temsil ettiniz. Sizlere teşekkür ederiz. Konya Büyükşehir Belediyemizle üç yıldır Yeni Kamyon Garajı çalışmalarını sürdürüyoruz.  400 bin metre alandaki kamyon garajında binanın kullanımını satın alıyoruz. Hizmet yarışı elbette olacaktır. Bu yarışta birbirimizi kırmayacağız. Şoför esnafımız duyarlıdır. Yeni kamyon garajı projesi tamamen Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı.  Sizlerin adına Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, belediye çalışanlarına ve Konya Şoförler Odası başkanımıza, yönetimiyle çalışanlarına teşekkür ediyoruz. KONESOB olarak bir seçim sürecindeyiz.  Seçimler biter. Sizlerin de dostluğu sürecektir.  Yeni Kamyon Garajı eseri Konya ve hepimiz içindir. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ederek, hayırlı olmasını dileriz.”

Konuşmaların ardından Yeni Kamyon Garajı projesinin tanıtımı sinevizyon eşliğinde yapıldı ve katılımcılara bilgi verildi.

Daha sonra Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen ve KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, proje hakkında nakliyeci esnafının sorularını yanıtladı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.