‘Ülkemizin ve Çalışma Hayatının Sorunlarını Birlikte Çözebiliriz’

‘Ülkemizin ve Çalışma Hayatının Sorunlarını Birlikte Çözebiliriz’
Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak ile Tes-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak ile Tes-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Tamak ve Şenbilir ziyaretlerde, ülkemizin artan sorunların çözümü için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak, şunları kaydetti: “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizde 2013 yılına kadar döviz kurları sabit kaldı. Yaşantımıza ekonomik anlamda ciddi bir dokunuş olmadı. Son zamanlarda sosyal kesimin talepleri ve beklentileri yerine getirilemiyor. Ekonomide ve sendikal anlamında iyi değiliz. Ülkemizde çalışma hayatında yaşanılan sorunlar tarafların katıldığı toplantılarda ele alınıp, ne yapabiliriz diye birlikte tartışmamız gerekiyor. Çalışanın üzerindeki vergi yüklerinin aşağıya çekilmesi en büyük beklentimizdir. Ülkemizin sorunlarının çözümü noktasında da hepimiz ortak hareket edip, elimizi taşın altına koymalıyız. Ortak noktada çözüme odaklanmalıyız. Ancak bu anlayış sergilenirse ülkemizin ve çalışma hayatının var olan sorunları çözüme kavuşur diye düşünüyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.”

Tes-İş Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir de, Gelecek Partisi ve Deva Partisi il başkanlarına çalışma hayatında yaşanılan sorunlarla ilgilenmeleri ve destek vermelerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ekici: “Ekonomi İyi Değil”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise, “Genel Başkanımız akademisyen ve bir devlet adamıdır. Partimize gün geçtikçe halkımızın ilgisi artıyor. Bugüne kadar 31 ilçemizin ilçe başkanlarını atadık. 30 ilçemizde de binamızı açtık. İktidarın ülkemizi yönetemediğini ve sorunlarına yeterince çözüm getiremediğini söylüyorduk. Şimdi halkımız tarafından sizler doğru söylüyorsunuza geldik. Ekonomi iyi değil. Liyakatsiz kadrolarla ülkemiz iyi yönetilmiyor. Döviz kurlarının artışıyla hayat pahalılaştı. Geçim gittikçe zorlaşıyor.  Biz bunlara vatandaşlarımıza anlattıkça partimize teveccühleri artıyor. Asgari ücretin üzerindeki vergi yükleri kaldırılırsa ve hak ettiği bir ücret alması sağlanırsa bir rahatlama gelir. Tek derdimizin ülkemizin huzura ve refaha kavuşmasıdır. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederken, her zaman sizlerin ve çalışanların mücadelesine destek vereceğiz” diye konuştu.  

 

Karaca: “Deva Partisi Olarak Ülkemizin Yönetimine Tek Başına Talibiz”

 

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ise, ülkenin yönetimine tek başına talip olduklarını dile getirerek, “Ülkemizin iyi yönetilmediği gibi ekonomimizin de durumu iyiye gitmiyor. Devletimizin yapısı iktidarın yanlışları yüzünden örselendi. Sosyal devlet anlayışını güçlendirip topyekûn kalkınmayı gerçekleştirip refahı yükseltme hedefindeyiz. Bütün bunları yapabilmek içinde Genel Başkanımız Babacan ve Deva Partisi olarak tek başına ülkenin yönetimine talibiz. Partili Cumhurbaşkanı yerine güçlendirilmiş parlamenter yapısına dönüşümünü gerçekleştirmek en önemli politikamızı oluşturuyor. Yargıda ve ekonomide bağımsızlığı oturtamazsanız ekonominin dalgalanmasının ve dövizin yükselişinin önüne geçemezsiniz. Çalışanlarımızın geçimini sağlayacak olan bir gelire kavuşturulması ve üzerlerindeki vergi yüklerinden kurtarılması gerekiyor. Bu sorunun çözümü içinde yapılması gerekenleri yerine getirmeye çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Çalışanların yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 (Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.