Ünal Karaman: ‘Mücadelenin, Gayretin Yetmediği Bir Ortamda Mağlup Olduk’

Ünal Karaman: ‘Mücadelenin, Gayretin Yetmediği Bir Ortamda Mağlup Olduk’
Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig’in 40. hafta karşılaşmasında evinde konuk ettikleri ve 1-0 mağlup oldukları Konyaspor maçına ilişkin, mücadelenin, gayretin yetmediği bir ortamda mağlup olduklarını söyledi.

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig’in 40. hafta karşılaşmasında evinde konuk ettikleri ve 1-0 mağlup oldukları Konyaspor maçına ilişkin, “Özellikle golden sonra kapanan bir Konyaspor vardı maalesef tehlike bölgelerinde oyuncularımızı istediğimiz şekilde topla buluşturamadık. Mücadelenin, gayretin yetmediği bir ortamda mağlup olduk” dedi.

 

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Ünal Karaman, karşılaşmadan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Öncelikle evimizde kaybetmek üzücü, bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Diğer taraftan ligin bu dönemlerine gelindiği anda dahi disiplinli oynamaya çalışan, yediği golden sonra maçı çevirmek için mücadelesini sürdüren oyuncularıma teşekkür ediyorum. Özellikle golden sonra kapanan bir Konyaspor vardı maalesef tehlike bölgelerinde oyuncularımızı istediğimiz şekilde topla buluşturamadık. Mücadelenin, gayretin yetmediği bir ortamda mağlup olduk. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ligin kalan haftalarında bize yakışır şekilde oynayarak ligi tamamlayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.