Vali Özkan Koltuğunu Temsili Ahmet Kerem’e Bıraktı

Vali Özkan Koltuğunu Temsili Ahmet Kerem’e Bıraktı
Konya Valisi Vahdettin Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Ahmet Kerem Çelik’e temsili olarak devretti.

Vali Vahdettin Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Selçuklu İlçesi Mustafa Necati İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Ahmet Kerem Çelik ve Gülperi Özdemir, Sınıf Öğretmeni Ayşe Gül Aydilek, Okul Müdürü Caner Özdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında misafir etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Vahdettin Özkan koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Ahmet Kerem Çelik’e temsili olarak devretti.

Temsili olarak Valiliği devralan Ahmet Kerem Çelik, Valilik makamına oturduğu için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.

Temsili Vali Ahmet Kerem Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e okullardaki sportif faaliyetlerin artırılması, bilim ile ilgili etkinliklerin artırılması ve kütüphanelerin zenginleştirilerek kitap sayılarının artırılması talimatlarını verdi.

Temsili Vali Çelik, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’u arayarak sağlıkla ilgili projelerin hızlandırılması talimatını verdi.

Vali Özkan, öğrencilerin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.