Yeşilay Konya’da Görev Değişimi

Yeşilay Konya’da Görev Değişimi
Yeşilay Konya Şube Başkanlığını yürüten Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine girmesinin ardından görevi Yeşilay Konya Şubesinde uzun yıllardır görev yapan Dr. Zeliha Üstün Argon’a devretti

Yeşilay Konya Şube Başkanlığı ve Bölge Koordinatörlüğü görevlerini yürüten Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine girmesinin ardından, başkanlık görevini gerçekleştiren genel kurulun ardından Yeşilay Konya Şubesinde uzun yıllardır görev yapan Şube Genel Sekreteri Dr. Zeliha Üstün Argon’a devretti.

Yeşilay Konya Şube Başkanı Dr. Zeliha Üstün Argon devir tesliminde yaptığı konuşmada, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun yeni dönem listesinde Yeşilay Konya Şube Başkanımız Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil, Konya’yı onurlandırarak  uzun yıllardır bağımlılıklar konusunda verdiği mücadele ile dikkatleri çekmiş, Konya’da AMATEM’in kurulması, aktif olarak   şehir halkına hizmet verebilecek YEDAM merkezinin  açılması, bağımlılıklar konusunda tedavi gören gençlerin yeniden sosyal hayata kazandırılması ile ilgili gerçekleştirdiği çalışmalar, Yeşilay Şubelerinin çalışmalarının sistematik olarak takip edildiği Konya, Antalya, Mersin, Karaman, Aksaray, Isparta ve Burdur olmak üzere 7 ilin koordinatörlüğü görevi,  Chicago gibi yurtdışı merkezlerde Yeşilay hizmetlerinin tanıtılmasına verdikleri destek, her türlü bağımlılığa karşı gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile hem bulunduğu şehre ve Türkiye’ye hizmet vermiş hem de  çalışmalarını uluslararası platformlara da taşıyarak konunun önemine dikkat çekmişti. Yeşilay Konya Şubesi olarak başkanımıza ve ülkemize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil başkanımıza yeni görevinde başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

‘7’den 77’ye Tüm Bireylere Ulaşmayı Sürdüreceğiz’

 

Yeni dönemde de 7’den 77 ye tüm bireylere ulaşmayı sürdüreceklerini ifade eden Yeşilay Konya Şube Başkanı Dr. Zeliha Üstün Argon, “Yeşilay Konya Şubesi olarak Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil’den devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak adına Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz. Yeşilay Genel Merkezimizin şehrimizde de yürüttüğü TBM Yetişkin Eğitimleri, Akran Eğitimleri, Yeşilay Elçileri, Benim Kulübüm Yeşilay, Yeşil Sahne, Yeşilay Kulüp Odası Yeşil Oda, Genç Yeşilay Kampı projelerinin yanı sıra Konya özelinde gerçekleştirilen Hayatın Şarjı Bitmez, Telefonsuz Hava Sahası, Bir Dakika Bir Ömür, Yeşil Oda ve Yeşil Hayat çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yeşilay Konya Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu Başkan Dr. Zeliha Üstün Argon, Başkan Yardımcısı Ömer Bardakcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Pınar Ertaş, Ali Bacak ve Hüseyin Kızıler ile  Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Oral, Mevlüt Bayram, Zeynep Uygun, Aslıhan Çalık, Servet Altuntaş.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.