Yiğit: “Başkan Toru, Gönülleri Yıkan, Çok Kişiyi Gözyaşı İçinde Bırakan Olarak Hatırlanacak”

Yiğit: “Başkan Toru, Gönülleri Yıkan, Çok Kişiyi Gözyaşı İçinde Bırakan Olarak Hatırlanacak”
İYİ Parti Meram Belediye Başkan adayı İlker Yiğit, “Başkan Toru, Meram’da gönülleri yıkan, çok kişiyi gözyaşı içinde bırakan, ‘biz yaptık oldu’ anlayışıyla kötü yönetimiyle hatırlanacak” dedi.

İYİ Parti Meram Belediye Başkan adayı İlker Yiğit, “Başkan Fatma Toru, Meram’da gönülleri yıkan, çok kişiyi gözyaşı içinde bırakan, ‘biz yaptık oldu’ anlayışıyla kötü yönetimiyle hatırlanacak” dedi.

İlker Yiğit, partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun görev süresince yaptığı icraatlarına ilişkin, “Meram doğal dokusu ve güzelliği ile Konya denilince akla gelen en önemli merkez ilçesidir. Böyle güzel bir ilçenin bu kadar, bilimden ve bilgiden uzak, adil olmayan liyakatsiz kişiler tarafından kötü yönetilmesine gönlüm razı olmadığı için aday oldum. ‘Memleket İşi Gönül İşi’ diyen Cumhurbaşkanına sonuna kadar katılıyorum. İşte bu yüzden bu göreve talibim” diye konuştu.

Yiğit, “Meram’ı yönetenler, özellikle son belediye başkanı gönülleri yıktı, kırdı. Meram’ı yönetmek gönül işi ve bu benim işim. Biz Meram’da yıkılan gönülleri yapmaya, kırılan gönülleri tamir etmeye, akan gözyaşlarını dindirmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı

Meram’ı ve sorunlarını bildiklerini anlatan Yiğit, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Meram’ı ‘Atalarımızın mirası, gelecek nesillerin bize emaneti’ anlayışı ile yeniden planlayacağız. Meram’ın tarihi ve doğal yapısının korunması birinci önceliğimizdir. Meram, Konya’nın nefes aldığı bir bölge olacaktır. Meram, yurt içinden ve yurt dışından büyük kitlelerin ziyaret ettiği, tarihi, kültürel ve doğal değerlere sahip bir milli park olacaktır. Meram, geleneksel ve özgün bir mimari ile yapılanacaktır.”

İlker Yiğit, seçilmeleri halinde her kesimi kucaklayacaklarının, adaletli, şeffaf, güler yüzlü, birlik ve beraberlik içinde iyi belediye olacaklarının sözünü verdi .

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.