Yiğit: “Türk Milleti olarak başımız sağolsun”

Yiğit: “Türk Milleti olarak başımız sağolsun”
Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit: “Bizi biz yapan, bizi Türk Milleti yapan asli unsur, bu gibi zor zamanlarda tek yürek, tek bilek olabilmemizdir”

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, dün gece 33 askerimizin şehit düşmesiyle ilgili, “Askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar dileyerek, Millet olarak başımız sağolsun” dedi.

Özgür Ulaş Yiğit, Eğitim-İş Konya Şubesi Yönetim Kurulu adına yayımladığı mesajında, “Dün,  İdlip’deki saldırıda şehit düşen 33 askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Bizi biz yapan, bizi Türk Milleti yapan asli unsur, bu gibi zor zamanlarda tek yürek, tek bilek olabilmemizdir. İktidarıyla, muhalefetiyle, sağcısıyla, solcusuyla, genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle bir olmak, diri olmaktır. Millet olma bilinci ve refleksi ile hareket ettiğimiz müddetçe ne Suriye’si, ne Rusya’sı ne Amerika’sı kimse ama hiç kimse bu millete diz çöktüremeyecektir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ derken, tekrar şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı olan askerlerimize de acil şifalar dilerken, ailelerine, Milletimize başsağlığı dileyerek, Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.