Yüksekokul Öğrencileri Belediyenin İftar Sofrasında Bir araya Geldi

Yüksekokul Öğrencileri Belediyenin İftar Sofrasında Bir araya Geldi
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Ramazan Ayı İftar Programı kapsamında Yüksek Okul Öğrencileriyle bir araya geldi.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Ramazan Ayı İftar Programı kapsamında Yüksek Okul Öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Konak, Belediye Konuk Evi’nde, Yunak Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi.

Öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Konak, gençlerin Ramazan Ayını tebrik etti. Başkan Konak, “Bolluk, bereket, paylaşım ve kardeşliğin üst seviyeye çıktığı Ramazan Ayı’nın manevi iklimini üniversitede okuyan kardeşlerimiz ile  birlikte yaşadık” dedi.

“Ramazan Birlik Beraberlik ve Paylaşma Ayıdır”

Öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ali Konak, "Bugünkü iftarımızı ailelerinden, annesinden, babasından uzak olan evlatlarımız ile beraber açmak istedik. Öğrencilerimize, aile ortamını yaşatmaya çalıştık. Üniversiteli kardeşlerimize aile ortamını bir nebze olarak hissettirmiş isek ne mutlu bize. Öğrenci kardeşlerimin her biri bizim geleceğimiz, parlayan yıldızıdır. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi korusun. Sizler ne kadar iyi yarınlara hazırlanırsanız bu ülke de o kadar ileriye gider. Çok şükür bugün burada birlikte iftar yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Ben her zaman gençler bizim geleceğimizdir derim. Gençlerimize sahip çıkarak geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. İlçemizdeki öğrenim gören tüm öğrenciler, bizim için önemlidir" diye konuştu.

Yunak Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir Öztaş ise, “Üniversitemize ve öğrencilerimize vermiş olduğu önem ve ilgiden dolayı Belediye Başkanımız Ali Konak’a çok teşekkür ediyoruz. Gençleri ve öğrencileri bu kadar önemseyen ve destekleyen bir başkanın olduğu bir ilçede eğitim görmek ve öğrenci olmak gerçekten büyük bir şans” ifadelerini kullandı.

İftar programına  Başkan Ali Konak’ın yanı sıra Yunak MYO Müdürü Kadir Öztaş , Yunak Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Coşkun  öğrenciler ve öğretim üyeleri katıldı.

 (Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.