Yunak Öğretmenevi Hizmete Açıldı!

Yunak Öğretmenevi Hizmete Açıldı!
Konya’nın Yunak İlçesi merkezde yapımı tamamlanan Yunak Öğretmenevi hizmet vermeye başladı.

Konya’nın Yunak İlçesi merkezde yapımı tamamlanan Yunak Öğretmenevi hizmet vermeye başladı.

Yunak merkez Yeni Mahalle Bademlik Caddesi üzerinde eski Askerlik Şubesi’nin yerinde yapımı tamamlanan Yunak Öğretmenevi faaliyete geçti.

3 katlı inşa edilen Öğretmenevi’nde 28 oda ve 48 yatak bulunuyor. Tek, çift ve üç yataklı odalardan teşekkül eden öğretmenevinde iki adet de süit oda bulunuyor.

Donanımlı bir şekilde projelendirilen Öğretmenevi’nin içerisinde ayrıca düğün salonu, toplantı salonu, yemekhane, sosyal ve kültürel faaliyetlerin gerçekleşebileceği çok amaçlı salon, dinlenme salonu ve lokal bulunuyor.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, öğretmevinin faaliyete geçmesi üzerine ilk müdürler toplantısının da burada yapıldığını belirterek, yapılan bu toplantının ardından Öğretmenevi’nin açılış ve faaliyetinin startının verildiğini belirtti.

İşcan, “10 Ekim 2022 Pazartesi günü itibariyle modern bir işleve sahip olan öğretmenevimizi hizmete açıyoruz. İlçeye kazandırılan bu güzel eser için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerek barınma, gerek beslenme ve gerekse sosyal faaliyetler için ilçemizin önemli bir eksiği giderilmiş oldu. Eğitim camiamıza, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.