Yunak'ta EBA Destek Noktaları Artırıldı

Yunak'ta EBA Destek Noktaları Artırıldı
Yunak'ta oluşturulan EBA Destek Noktası sayısı yapılan çalışmalarla 11’e ulaştırıldı.

Yunak'ta oluşturulan EBA Destek Noktası sayısı yapılan çalışmalarla 11’e ulaştırıldı.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 31 Ağustos 2020 tarihinde uzaktan eğitim sistemiyle başlamasıyla birlikte, öğrencilerin EBA’da uzaktan eğitime güvenle ulaşmasının sağlanması için Yunak'ta oluşturulan EBA Destek Noktası sayısı yapılan çalışmalarla 11’e ulaştırıldı.

Okullarda oluşturulan ve öğrencilerin sağlıklı şekilde uzaktan eğitim ve EBA eğitimlerine ulaşmasını sağlayan EBA destek noktalarında, her kullanımın ardından düzenli olarak dezenfekte çalışmaları da yerine getirilerek tedbirler alınıyor.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde oluşturulan bir ekip ise düzenli olarak, EBA destek noktalarını takip ederek öğrencilerin EBA destek noktalarından güvenle yararlanması için gerekli tedbirler alıyor.

Yunak'ta okulların içinde oluşturulan 11 EBA Destek Noktası tüm gün boyunca öğrencilerin kullanımına açık bulunuyor.

Öğrenciler ve veliler, yararlanmak istedikleri Eba Destek Noktasını, Milli Eğitim Bakanlığının, http://ebadesteknoktasi.meb.gov.tr/ adresi üzerinden dijital haritayı kullanmak üzere görebiliyorlar. Kurulan EBA destek noktalarını yerinde takip eden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, öğrencilerin eğitime güvenle erişimini sağlayan, EBA Destek Noktalarının kurulmasında emeği geçen eğitim ailesine, okul yöneticisi ve öğretmenlere katkılarından ve gayretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Daha önce ilçede bulunan iki EBA Destek Noktasına 9 ilave yapılarak toplamda 11'e ulaşan EBA Destek Noktası ola okullar şunlar:

Yunak Anadolu Lisesi, Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yunak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu, Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu, Saray Ortaokulu, Sülüklü Mimar Sinan Ortaokulu, Koçyazı Şehit Yıldırım Arat Ortaokulu, İnönü Ortaokulu, Kuzören Ortaokulu ve Hursunlu Ortaokulu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.