Yunak’ta İmzalar Atıldı: İlçe Doğalgaza Kavuşacak

Yunak’ta İmzalar Atıldı: İlçe Doğalgaza Kavuşacak
Yunak Belediyesi ile Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. arasında doğalgaz alt yapı yatırımı için protokol imzalandı.

Yunak Belediyesi ile Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. arasında doğalgaz alt yapı yatırımı için protokol imzalandı.

İlçede yıllardır hasreti çekilen doğalgaza kavuşacağını ve bunun için çalışmaların Nisan ayında başlayacağını ifade eden Yunak Belediye Başkanı Ali Konak , "Bugün ilçemiz adına önemli bir gün. Hepinizin malumu uzun süreden beri uğraşını verdiğimiz, iİlçemize doğalgazın gelmesi için mücadele ettiğimiz projemizi, rabbime şükürler olsun, bugün itibariyle resmiyete dökmüş bulunmaktayız. İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun” dedi.

Yerel idarecilerin görevinin kendi bölgelerini yaşanılabilir hale getirmek olduğunu dile getiren Başkan Konak, "Vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek bunlardan bir tanesi. İnşallah bu ve benzeri projelerle ilçemizi çok daha iyi noktalara taşıma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiçbir zaman mazeretlerin arkasına sığınmadık ve gece gündüz mücadele ettik. Bugün de burada protokol imzalarını attık. Rabbim ilçemize hayırlı uğurlu etsin" ifadelerini kullandı.  

Yunak Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen imza törenine Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ile Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.