Yunak'ta Öğrencilerin Taşınmasında Güvenlik Önlemleri Görüşüldü

Yunak'ta Öğrencilerin Taşınmasında Güvenlik Önlemleri Görüşüldü
Yunak Kaymakamı Murat Karahan başkanlığında ‘Öğrencilerin Taşınma Güvenliği Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Yunak Kaymakamı Murat Karahan başkanlığında ‘Öğrencilerin Taşınma Güvenliği Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Yunak Kaymakamlığı Salonu’nda ‘Öğrencilerin Taşınma Güvenliği’ toplantısı yapıldı. Yunak Kaymakamı Murat Karahan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin İmren, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Tunçez ve Kerim Atik ile Emniyet ve Jandarma Trafik Denetleme Büro personelleri katıldı.

Toplantıda, okul çağındaki çocukların servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını, ebeveylerin çocukları için herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermeleri ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak amacıyla trafik güvenliğini artırıcı tedbirlerin alınması ve bunların sürdürülebilirliği konuları görüşüldü.

Okul Servis Araçları ile Taşımalı Eğitim Servis Araçlarının karıştığı kazalarının sıfıra indirilmesi hedefine ulaşmak için yapılan/yapılacak planlamalara katkı sağlamak amacıyla Yunak’ta trafik koşulları, çocukların güvenliğini artırıcı önlemler, alınacak önlemlerin denetimi ile ilgili maddeler kararlara bağlanarak yeni öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca; yıl boyunca öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik trafik eğitimlerinin verilmesi de kararlaştırıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.