Yunak’ta öğretmenlerden örnek davranış

Yunak’ta öğretmenlerden örnek davranış
Konya'nın Yunak ilçesindeki Kuzören Ortaokulunda görevli öğretmenler, hep birlikte okullarını boyadı.

Konya'nın Yunak ilçesindeki Kuzören Ortaokulunda görevli öğretmenler, hep birlikte okullarını boyadı.

İlçeye 20 kilometre uzaklıkta Kuzören mahallesinde  bulunan Kuzören Ortaokulu, burada görev yapan öğretmenlerce boyandı.

İçlerinde Beden Eğitimi, Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilimleri, Teknoloji Tasarım, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden oluşan gönüllü eğitimciler, okul yöneticileri ile birlikte okullarını boyadı.

Öğretmenler ayrıca okullarını köy çocukları için eğlenceli hale getirmek için de duvarlara öğretici resimler çizdi.

Boyayı sponsor bir firmadan temin eden öğretmenler tulum giyip fırçaları ellerine aldılar ve iki gün içinde 9 derslik ile 2 laboratuvarı boyadı. Okulun kalan derslikleri ile diğer müştemilatının da bugün yarın boyanacağını belirten öğretmenler, "Biz öğretmenler olarak okulu evimiz gibi gördüğümüz için bugün 9 derslik, 2 laboratuvar ve öğretmenler odasından oluşan okulumuzu boyayarak daha ferah ve temiz hale getirdik. Boya için bize sponsor olan firmaya, Milli Eğitim Müdürümüze ve okulumuzun boyanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar.

Kuzören Ortaokulu öğretmenleri, "İlçe merkezinden uzak ve imkanları kısıtlı olan okulumuza destek olmak için bir araya geldik. Öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim alması için kendi imkanlarımızla boyadığımız okulumuzda öğrencilerin daha mutlu olduğunu gözlemliyoruz. Bu, bizleri oldukça mutlu ediyor. Amacımız geleceğin emanetçileri çocuklara temiz, ferah ve eğitime uygun ortam sağlamaya çalışmak. Sınıfları ve koridorları boyarken duvarlara eğlenceli ve öğretici resimler çizdik. Sınıfları güzelleştirmeyi, eğitim kalitesini artırmayı, birlik beraberliği güçlendirmeyi, dayanışma ve güler yüzlülüğü amaç ediniyoruz” diye konuştu.  

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan da, okulu ziyaret ederek, boya yapan öğretmenlere kolaylıklar diledi ve örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.