Zerdar Çağlar ve Esma Alper, Türkiye Şampiyonu Oldu

Zerdar Çağlar ve Esma Alper, Türkiye Şampiyonu Oldu
Isparta’da düzenlenen Halter Okul Sporları Türkiye Birinciliği Genç Kızlar A kategorisinde Hüma Okulları milli sporcularından Zerda Çağlar ve Esma Alper Türkiye şampiyonu oldu.

Isparta’da düzenlenen Halter Okul Sporları Türkiye Birinciliği Genç Kızlar A kategorisinde Hüma Okulları milli sporcularından Zerda Çağlar, 71 kiloda koparmada 75 kilo, silkmede 85 kilo, toplamda 160 kilo, Esma Alper ise 81 kilo koparmada 78 kilo, silkmede 95 kilo ağırlık kaldırarak Türkiye şampiyonu oldular. Geçtiğimiz aylarda yapılan müsabakalarda da birinciliğe imza atan genç öğrenciler, Hüma Okulları’nın desteğinden dolayı bu başarıların devam ettiğini ifade ettiler. “Hedeflerimize ve hayallerimize giden bu yolda okulumuz başta olmak üzere, antrenörümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diyen öğrenciler, söz verdikleri gibi daha fazlasını başaracaklarını dile getirdiler.

 Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Öğrencilerimizin her türlü sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerini destekliyor, onlara bu anlamda gereken tüm imkanları sağlamaya gayret gösteriyoruz. Halterde yakaladığımız bu başarı diğer spor branşlarında da devam ediyor. Özellikle Konya’da farklı spor müsabakalarında Hüma Okulları olarak öncü olmaya çalışıyoruz” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.