Juncker: "AB, Türkiye ile işbirliğine devam edecek"

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, 2 2 Yunan askerin serbest bırakılmasını memnun...

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, 2 2 Yunan askerin serbest bırakılmasını memnuniyetle karşıladığını belirterek, AB’nin Türkiye ile stratejik işbirliğine devam edeceğini kaydetti.

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 2 Yunan askerini serbest bıraktığı için çok memnun olduğunu söyledi. Juncker açıklamasında, “Türkiye’nin 2 Yunan askerini serbest bıraktığı haberini duyduğuma çok memnunum. Varna’da söylediğim gibi Türkiye’nin Avrupalı komşularından korkmak için bir sebebi yoktur” ifadelerini kullandı.

AB’nin Türkiye ile stratejik işbirliğine devam edeceğini belirten Juncker, “Biz demokratik, istikralı ve refah bir Türkiye görmek istiyoruz” dedi.

(İHA)

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Son Dakika Haberleri Haberleri