TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Yeni Sendika temsilcileriyle bir araya geldiği ziyarette, AK Parti olarak sivil toplumla güçlü iletişimi öncelediklerini belirterek, Eskişehir’in ihtiyaçlarını doğrudan sahadan dinlemek ve ortak akılla çözüm üretmek adına büyük önem taşıdığını ifade etti.
Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcı aynı zamanda Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ı ziyaret etti.
AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Tekin ziyarette yaptığı açıklamada, Yeni Sendika olarak üye sayısından ziyade üye memnuniyetine önem verdiklerini belirterek, sağlık çalışanların lehine olan her türlü çalışmada idarelere ve kurumlara destek olduklarını, yanlışın karşısında doğrunun yanında yer aldıklarını söyledi.
Eskişehir’de sağlık çalışanların karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini Başkan Prof. Dr. Gürcan’a ilettiklerini anlatan Tekin, “Kendileriyle çözüm önerilerimiz ve sendikamızın yapacağı faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Çok verimli ve faydalı görüşmeler yaptık. Bizlere karşı göstermiş olduğu misafirperverliğinden ,hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette Yeni Sendika Eskişehir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mubin İnan, Kevser Yayla, Elnar Kirez ve Fatma Kaya eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan ise Tekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, sendikal faaliyetlerde başarılar diledi.
Gürcan, gerçekleştirilen program kapsamında Eskişehir’in Sivil Toplum Kuruluşları, Yeni Sendika temsilcileriyle bir araya gelerek kapsamlı istişarelerde bulunduklarını belirterek, AK Parti olarak sivil toplumla güçlü iletişimi öncelediklerini vurguladı. Gürcan, parti binasında gerçekleştirilen bu buluşmaların, Eskişehir’in ihtiyaçlarını doğrudan sahadan dinlemek ve ortak akılla çözüm üretmek adına büyük önem taşıdığını ifade etti.
Gürcan, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler ve hemşehrilerle istişarelerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.