Fenerbahçe’de Konyaspor mesaisi sürdü

Fenerbahçe, Süper Lig’in 17. haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün y...

Fenerbahçe, Süper Lig’in 17. haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Fenerbahçe, Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından Konya’ya gidecek.

(İHA)

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri