Galatasaray’ın derbi mesaisi sürdü

Galatasaray, Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına bu akşam...

Galatasaray, Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde iki grup halinde yerden ve havadan top kapma ve pas çalışmaları yapıldı.

Galatasaray, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayarak mücadele için kampa girecek.

(İHA)

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri