İlhan Palut: ‘Yol Kazası Yaşadık Paniklemeyeceğiz’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig’in 14.haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve 3-2 mağlup ayrıldıkları Gaziantep FK maçına ilişkin, “Bunu bir yol kazası olarak değerlendirerek paniklemeyecek ve takım olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig’in 14.haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve 3-2 mağlup ayrıldıkları Gaziantep FK maçına ilişkin, “Gaziantep'in özellikle duran toplarda iyi bir takım olduğunu biliyorduk. İkinci yarı maalesef birbirinin kopyası iki gol yedik. Golleri nasıl attıysak, yediğimiz golleri de takım olarak yiyoruz. Biz de bunu bir yol kazası olarak değerlendirerek paniklemeyecek ve takım olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Tecrübeli teknik adam İlhan Palut maçın ardından yaptığı açıklamada, “Maça iyi başladık ve golü de bulduk. Topa hakim olduk ve oyunun kontrolünü sağladık. Ancak rakibimiz attığımız golün cevabını erken verdi. Gaziantep'in özellikle duran toplarda iyi bir takım olduğunu biliyorduk. İkinci yarı maalesef birbirinin kopyası iki gol yedik. Golleri nasıl attıysak, yediğimiz golleri de takım olarak yiyoruz. Goller nedeniyle savunma bloğunu suçlamak doğru değil. Genel manada bakınca futbol olarak en azından bir puanı hak etmiştik. Ama futbolda bunlar var. Gaziantep ekibini kutluyorum. Biz de bunu bir yol kazası olarak değerlendirerek paniklemeyecek ve takım olarak çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri