Tümosan Konyaspor’da devre arası hazırlıklarını yapmak üzere 2 Ocak’ta başlayan Antalya kampında sona gelindi. Tempolu bir hazırlık dönemi geçiren yeşil-beyazlılar, dün Romanya ekibi Universitatea Craiova ile oynadığı ve 1-0 yenildiği hazırlık maçıyla hazırlıklarını sürdürdü.
Anadolu Kartalı bugünü ise tek idmanla değerlendirdi. Konyaspor yarın çift antrenman gerçekleştirecek ve cumartesi günü yapılacak idmanla Antalya kampı tamamlanacak.
Yeşil-beyazlılar, bir günlük izin sonrasında Konya’da Kayacık Tesisleri’nde toplanacak ve Türkiye Kupası’nda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarına başlayacak.
Konyaspor, 2026 yılında çıkacağı ilk maçta, 15 Ocak Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bodrum FK’ya konuk olacak.
Süper Lig’de ise ikinci yarının ilk maçında 19 Ocak Pazartesi günü saat 17.00’de Eyüpspor’u konuk edecek.