Konyaspor taraftarı Ahmet Tarhan Perihan, geçtiğimiz sezonu tarihinin en başarılı dönemini yaşayarak iki kupa ile noktalayan Konyaspor yönetimi hakkında suç duyurusunda bulundu.
Konyaspor Taraftarlar Derneği eski Başkanı da olan taraftar Ahmet Tarhan Perihan, Konya Cumhuriyet Savcılığı’na giderek, kulüp yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Avukatları Musa Doğan, Mehmet Arık, Figen Bestil, Cihan İskender ve Etem Taşpınar’la adliyeye giden Ahmet Tarhan Perihan, Konyaspor yöneticilerinin yapılan transferlerde kulübü maddi ve manevi zarara soktuklarını, yine yapılan transferlerde bazı yöneticilerin çıkar sağlayarak haksız kazanç elde ettikleri iddiaları üzerine suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.
Ahmet Tarhan Perihan, 04 Aralık 2017 tarih ve 69016 soruşturma numaralı dilekçe ile talebini Cumhuriyet Savcılığı'na teslim ederek, ayrıca kulübe kayyum atanarak, hesapların incelenmesini de istedi.
Ahmet Tarhan Perihan, yaptığı açıklamada, "Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Bu kulüp birilerinin rant kapısı değil, Konya'nın en büyük değeridir" ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada sık sık Atiker Konyaspor Kulübü yönetiminin derhal görevi bırakması gerektiği paylaşımı yapan ve son olarak dün Bursaspor yenilgisinin ardından “Artık bu işi mahkemeye taşıyacağım” paylaşımını yapan Ahmet Tarhan Perihan, Konya adliyesine giderek şikayetçi oldu ve söylemlerini hayata geçirdi.