Konyaspor’un İstanbul’a Gidişi Ertelendi

Yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı için bugün İstanbul'a hareket etmeyi planlanan Konyaspor’un 16.35'deki uçağı hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Konyaspor deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı için bugün 16.30 uçağı ile İstanbul’a gitmeyi planlıyordu. Ancak uçağın yoğun kar yağışı nedeniyle kalkamadığı belirtildi.

Yeşil-beyazlılar bugün, 21.30’daki uçak seferi ile Konya'dan İstanbul’a gitmeyi planlıyor.

Fenerbahçe – Konyaspor Karşılaşması

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçında 6 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile oynayacak.

Fenerbahçe - Konyaspor maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Sakarya Bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Çimen yapacak.

Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri