Dünya Konseyi Toplantısı’nda İsrailli Konuşmacı Protesto Edildi!

Dünya Konseyi Toplantısı’nda İsrailli Konuşmacı Protesto Edildi!
Konya'da gerçekleşen UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrailli konuşmacının toplantıya online olarak bağlanması üzerine; UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail’i protesto etti.

Konya'da gerçekleşen UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrailli konuşmacının toplantıya online olarak bağlanması üzerine; UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail’i protesto etti.

Konya’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) toplantısında oturumlar devam ederken, İsrail’den katılan üye protesto edildi.

UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrail Yerel Yönetimler Birliği Dışişleri Dairesi Başkanı Shiri Steinhardt Sela toplantıya online olarak bağlanması üzerine UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail’i protesto etti.

Daha sonra Başkan Altay ve çok sayıda katılımcı İsrailli üyenin konuşmasının sona ermesinin ardından salona döndü.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.