Konya’da ‘Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü’ Kutlandı

Konya’da ‘Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü’ Kutlandı
Konya Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü” kapsamında etkinlik gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü” dolayısıyla etkinlik düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, etkinlikler kapsamında işe bisikletle gelen personeller ile sabahın erken saatlerinde bisiklet yollarında bisiklet kullanan vatandaşlara atkı, bere ve eldiven seti hediye etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, “Dünya Kışın Bisikletle İşe Gitme Günü” dolayısıyla belediye çalışanlarıyla birlikte işe bisikletle geldi.

Uslu, Türkiye'nin bisiklet şehri olarak bilinen Konya'da, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çeşitli projelerle bisiklet kullanımı konusunda farkındalığı artırmayı amaçladıklarını belirterek etkinliğe katılan personele teşekkür etti.

İşe bisikletle gelen Büyükşehir Belediyesi personelleri de her gün bisiklet kullandıklarını ifade ederek, bu alanda yapılan “Bisiklet Tramvayı”, “Bisiklet Yolları” gibi çalışmalar sayesinde gidecekleri yere daha güvenli ve hızlı bir şekilde ulaştıklarını söyledi.

Bisiklet Kullanıcılarına Atkı, Bere, Eldiven Dağıtıldı

Ekinlikler kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ise bisikletle gelen belediye çalışanları ile sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bisiklet yollarında bisiklet kullanan vatandaşlara atkı, bere ve eldiven seti dağıtıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.