Mektupla Filistinli Kardeşlerine Destek Oluyorlar!

Mektupla Filistinli Kardeşlerine Destek Oluyorlar!
Konya’da ‘Sen de Bir Mektup Yaz Filistinli Kardeşine Destek Ol…’ kapsamında çocuklar, etkinlik alanında kurulan Kudüs Atölyesi'nde Gazze'de yaşanan savaşın durdurulması için BM ve UNICEF'e mektup yazıyor.

Konya’da ‘Sen de Bir Mektup Yaz Filistinli Kardeşine Destek Ol…’ kapsamında çocuklar, etkinlik alanında kurulan Kudüs Atölyesi'nde Gazze'de yaşanan savaşın durdurulması için Birleşmiş Milletler (BM) ve UNICEF'e mektup yazıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Şivlilik Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı çocuk etkinliği olarak Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen Şivlilik Çocuk Bayramı’nda günlük 50 bin kişi katılıyor. Çocukların aileleriyle birlikte katıldığı etkinlik kapsamında, bu yıl ‘Kudüs Atölyesi’ bölümü de yer alıyor. ‘Sen de Bir Mektup Yaz Filistinli Kardeşine Destek Ol…’ kampanyası kapsamında çocuklar, etkinlik alanında kurulan Kudüs Atölyesi'nde Gazze'de yaşanan savaşın durdurulması için Birleşmiş Milletler (BM) ve UNICEF'e mektup yazma fırsatı buluyor.

Etkinlik, 14 Ocak tarihine kadar Selçuklu Kongre Merkezi'nde devam edecek.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.