‘Aklıma Bir Fikir Geldi’ Yaratıcı Fikirlerinizi Bekliyor!

‘Aklıma Bir Fikir Geldi’ Yaratıcı Fikirlerinizi Bekliyor!
Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği tarafından fikirlerin korunması ve korsanla mücadele kapsamında 13’ncüsü gerçekleştirilen ‘Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’na son katılım tarihi 15 Aralık 2023.

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından fikirlerin korunması ve korsanla mücadele kapsamında 13’ncüsü gerçekleştirilen ‘Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’na son katılım tarihi 15 Aralık 2023.

RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Şerbetcioğlu, yaratıcı fikirleri olan bütün üniversite öğrencilerini yarışmaya katılmaya davet etti.

Yarışma kapsamında üniversite öğrencileri, “Fikirlerin korunması ve korsanla mücadele bilincinin geliştirilmesi için" yaratıcı fikirler geliştiriyor.

Televizyon, Radyo, Yeni Medya, Gazete ve Dergi, Çizgi Film ve Animasyon olmak üzere 5 kategoride ki yarışmada, televizyon kategorisinde birinciye 10 bin lira, ikinciye 7 bin lira, üçüncüye 5 bin lira, diğer her kategorinin birincilerine 6 biner lira, ikincilerine 4 biner lira, üçüncülerine ise 3 biner lira para ödülü verilecek.

Yarışmanın Amacı

"Aklıma Bir Fikir Geldi" sloganı kapsamında, kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konusunda uyarılmasını ve sektörel bilincin geliştirilmesini amaçlayan; Gazete-Dergi, Televizyon, Radyo, Çizgi Film-Animasyon ve Yeni Medya kategorilerinde yayınlanacak nitelikte bir iletişim fikri ve kampanyasını geliştirmek.

Başvuru Süresi

Başvurular 15 Aralık 2023 Cuma Saat 17.00’a kadar aşağıda belirtilen portala online olarak yüklenmiş olacaktır.

Portal Link: https://basvuru.aklimabirfikirgeldi.com

Kimler Katılabilir?

Yarışmaya Türkiye’deki üniversitelerinin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerin herhangi bir programında öğrenim gören tüm öğrenciler katılabilir.

Yarışmanın jüri üyelerinin ise medya ve iletişim alanındaki profesyonel kişilerden oluştuğu bildirildi.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.aklimabirfikirgeldi.org linkinden ulaşılabiliniyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.