Aladağ: “Çocuklarımızı Cumhuriyetimiz Ve Kazanımlarına Sahip Çıkan Nesiller Olarak Yetiştirmeliyiz”

Aladağ: “Çocuklarımızı Cumhuriyetimiz Ve Kazanımlarına Sahip Çıkan Nesiller Olarak Yetiştirmeliyiz”
Konya Başkanı Aladağ: “Geleceğimiz olan çocuklarımızı özgüveni yüksek, kendini geliştiren, sorgulayan, cumhuriyetimiz ve kazanımlarına sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmeliyiz”

Konya Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Aladağ’a, Yöntem Eğitim Kurumları yöneticileri ziyaret ederek “hayırlı olsun” diyerek başarılar diledi.

Yöntem Eğitim Kurumları yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Barosu Başkanı Aladağ, “Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin eğitimde eksiği çok. Çağın koşullarına göre eğitim verilmeli. Geleceğimiz olan çocuklarımızı özgüveni yüksek, kendini geliştiren, sorgulayan, cumhuriyetimiz ve kazanımlarına sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmeliyiz. Öğretmenlik kutsal bir görev. Yöntem Koleji kurucularının öğretmen kökenli olması önemli. Sizlerin ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayarak, başarılar diliyorum” dedi.

Konya Barosu'na yapılan ziyarete Okul Müdürü Mehmet Tekin, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar, eğitimin temel sorunlarını, Yöntem Eğitim Kurumları’nın Konya’da farklı olan konseptini, Selçuklu yerleşkesini anlatarak, Konya barosunun eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Baro Başkanı  Mustafa Aladağ’a ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.