Ali Şeker Vakfı Ödülleri Verildi

Ali Şeker Vakfı Ödülleri Verildi
Ali Şeker Vakfı tarafından düzenlenen “Temel dini bilgiler” konularından dereceye giren Kız Kuran Kursu talebelerine ödülleri verildi.

Konya merkezli Akşeker Grup kurucusu ve onursal başkanı Ali Şeker tarafından bir süre önce kurulan Ali Şeker Vakfı tarafından Erzurum’da Kız Kuran Kurslarında başarılı olan talebelere ödülleri verildi.

Erzurum İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen ödül törenine, AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ali Şeker Vakfı Onursal Başkanı Ali Şeker, Ali Şeker Vakfı Başkanı Erol Karabacak, Erzurum İl Müftü Vekili, vali yardımcıları, Tekman ve Karayazı Kaymakamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Ali Şeker Vakfı onursal başkanı Ali Şeker, “Allah izin verdiği takdirde bu yardımlarımız artarak sürecek” dedi.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’da, Ali Şeker gibi bir hayırseverin zor bulunacağını belirterek, “Her şeyi  devletten beklemek olmaz. Zenginlerimiz  Ali Şeker’i örnek almalıdır” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise “Ali Şeker gibi bir hayırsevere sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı görüyoruz” ifadelerini kullandı.  

Daha sonra “Temel dini bilgiler” konularında dereceye giren birincilere tam, ikincilere yarım ve üçüncülere de çeyrek Cumhuriyet altını verildi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.