Anadolu Mektebi Öğretmenlerine ‘Teşekkür Belgesi’

Anadolu Mektebi Öğretmenlerine ‘Teşekkür Belgesi’
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Mektebi arasında imzalanan protokol kapsamında illerinde ve okullarında Anadolu Mektebi çalışmalarını takip eden yönetici ve danışman öğretmenlere ‘teşekkür belgesi’ verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Mektebi arasında imzalanan protokol kapsamında illerinde ve okullarında Anadolu Mektebi çalışmalarını takip eden yönetici ve danışman öğretmenler, MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ile Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu tarafından “teşekkür belgesi” ile ödüllendirildi.

Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerimizdeki çeşitli okullarda görev yapan ve Anadolu Mektebi öğrencilerinin faaliyetlerini takip eden öğretmenler, belgelerini Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ten aldı. Akşehir, Ereğli ve Karapınar ilçelerindeki danışman öğretmenlerin de belgelerini ilçe milli eğitim müdürlerinden alacakları belirtildi.

Anadolu Mektebinin ülkemizin okuyan, düşünen, düşündüklerini kaleme alan ve birikimlerini doğru bir şekilde ifade eden bir neslin yetişmesine çok önemli katkılar sunduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Anadolu Mektebinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş’a, İl Koordinatörü Atilla Yaramış’a ve danışman öğretmenlere tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Büyük, gönüllü öğretmenlerin bu faaliyetin merkezinde yer aldığını sözlerine ekledi.

Anadolu Mektebinin Konya’daki sorumlu öğretmenleri de teşekkür belgesi ile kendilerini taltif eden Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü ve MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Dönmez ile yürüttükleri çalışmalarda her daim destek olan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e teşekkür etti.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.