Analiz Koleji Eğitim Öğretime Hazır!

Analiz Koleji Eğitim Öğretime Hazır!
Selçuklu Analiz Koleji, yeni eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açtı. 'Heyecanlıyız, kararlıyız, hazırız' sloganıyla hizmete açılan Kolej, vatanına ve milletine faydalı, manevi değerlerinden ödün vermeyen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor

Selçuklu Analiz Koleji, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında kapılarını öğrencilere açtı. “Heyecanlıyız, kararlıyız ve hazırız” sloganıyla hizmete açılan Analiz Koleji, vatanına ve milletine faydalı, manevi değerlerinden ödün vermeyen bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Açılışa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, eğitim camiasının yanı sıra Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Türker Türkoğlu, öğrenciler ve veliler ile davetliler katıldı.

Analiz Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Özsan açılış töreninde yaptığı konuşmada, Analiz ailesi olarak birçok başarıya imza attıklarını belirterek, bu başarıda yönetim kurulundaki arkadaşlarına, birlikte çalışma arkadaşlığı yaptıkları öğretmenlere, çizdikleri yoldan giden değerli öğrencilere ve velilere şükranlarını sundu.

9eyl-analiz-kole-acilis2.jpg

“Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız!”

Başarı üstüne başarı kazanmak istediklerini vurgulayan Özsan, “Kadromuz mükemmel. Çeyrek asırdır Konya özel sektörüne imza atmış başarılı bir kimya öğretmeni Derya Emre, Konya’da adını çok duyduğumuz eğitim koçu ve geçen sene Türkiye derecesi çıkartan Beyza Bandırma Kelek, hızlı okuma teknikleriyle Türkiye’nin markası Konya’nın onuru olan Bayram Güneş ve yılların okul müdürü, eğitimci, öğretmenlerin öğretmeni Mustafa Sayar da burada bizim aramıza katıldı. Tamamen eğitimci bir kadroya sahibiz. İnşallah bu okuldan büyük profesörlerin çıkmasını, büyük Türkiye idealindeki gençlerin burada yetişmesini istiyoruz. Buna inanıyoruz. Başaracağız, başaracağız, başaracağız!” diye konuştu.

9eyl-analiz-kole-acilis3.jpg

“Vatana ve Millete Faydalı Bireyler Yetişecek”

Analiz Koleji Kurucularından Beyza Bandırma Kelek ise, Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Eğitimdir ki; bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder” sözünü hatırlattı.

Beyza Bandırma Kelek sözlerini şöyle sürdürdü: “İstiklal Harbi’nin en çetin zamanları Türk ulusunun ateşten gömlek giydiği tarihlerde Birinci ve İkinci İnönü zaferi derken bir yenilgi derinden sarstı. O yenilginin adı Kütahya-Eskişehir savaşlarıydı. Fakat bu madalyonun sadece görünen yüzüydü. Çünkü cephelerde oluk oluk kanla kaybedilen canların üzüntüleri dahi yenilgi çanlarına izin vermemiştir. Daha bağımsızlığın geleceği belli değilken bizler bu ülkede eğitim kongresi yaptık. Dünya’nın hangi yerinde görülmüştür daha bir ülkenin akıbeti bile belli değilken eğitim denildiği? 9 Eylül 1922'de ise Büyük Taarruz ile Yunanlılar denize dökülürken Mustafa Kemal'den bir demeç almak için gelen gazetecinin sorusu duraklatıyor bizleri. ‘Evet Mustafa Kemal şimdi ne olmak istiyorsunuz’ diyor gazeteci. Mustafa Kemal ise ‘eğitim bakanı olmak istiyorum’ der. Hiçbir şey ortada yokken yine de eğitim diyen, her şey olabilecekken yine de eğitim diyen bir liderden bahsediyorum sizlere. Burada, Analiz Koleji’nde ise, vatanına ve milletine faydalı, manevi değerlerinden ödün vermeyen bireyler yetiştireceğimizden kuşkunuz olmasın. Öğrenciler idealist kadromuza emanettir. Analiz ailesi olarak heyecanlıyız, kararlıyız ve hazırız.”

Daha Sonra Selçuklu Analiz Koleji 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirdi.

Ardından protokol üyeleri, kolejin dersliklerini ve sosyal imkanlarını gezerek idarecilerden bilgi aldı.

9eyl-analiz-kole-acilis4.jpg

Analiz Eğitim Kurumları Kurucuları Yönetim Kurulu Mustafa Sayar (Sol 1), Derya Emre (Sol 2), Beyza Bandırma Kelek (Sol 3), Bayram Güneş (Sağda) ve Genel Müdür Mustafa Özsan (Sağ 2).

Fotoğraflar: Mürsel Çetin

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.