Ayşe Yamaç: “Okudukça Dünyanız Aydınlandığı Gibi Ufkunuzda Açılacaktır”

Ayşe Yamaç: “Okudukça Dünyanız Aydınlandığı Gibi Ufkunuzda Açılacaktır”
Eğitimci-Yazar Ayşe Yamaç: “Okudukça dünyanız aydınlandığı gibi ufkunuzda açılacaktır. Okuyan çocukları ve insanları çok severim. Okuma sayesinde çok şeyler öğrenirsiniz. Bilginiz artar. Okuma sayesinde sormayı ve sorgulamayı öğrenirken, kendinizi de yetiştirirsiniz”

Yöntem Koleji’nde öğrencilerle bir araya gelen Eğitimci-Yazar Ayşe Yamaç, okuyan çocukları sevdiğini ve okumanın insanın ufkunu açtığını söyledi.

Yamaç, konuşmasında öğrencilere okumanın önemli olduğunu belirterek, “Eğitimci bir yazar olarak sizlere söyleyeceğim en önemli şey çok okumanızdır. Okudukça dünyanız aydınlandığı gibi ufkunuzda açılacaktır. Okuyan çocukları ve insanları çok severim. Okuma sayesinde çok şeyler öğrenirsiniz. Bilginiz artar. Okuma sayesinde sormayı ve sorgulamayı öğrenirken, kendinizi de yetiştirirsiniz. Bu sayede iyi bir yol çizerseniz. Ülkemizin geleceği olan sizleri bir nebzede olsa aydınlatabildiysem bu beni mutlu edecektir. Hayatından içinden olan her şeyi kitaplarımda ele aldım. Çocuk, Gençlik, Çocuk Öykü ve Roman kategorilerinde 70’e yakın kitabım yayımlandı. Öykü, şiir ve çocuk yazını alanlarında çok sayıda ödül aldım. Beni sizlerle buluşturan Yöntem Koleji yöneticilerine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrencilerle sohbet eden ve onların sorularını yanıtlayan Eğitimci-Yazar Ayşe Yamaç, daha sonra kitaplarını imzaladı.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.