Başkan Pekyatırmacı: “Gençlerimize Daha Güzel Bir Gelecek Bırakmak İçin Çalışıyoruz”

Başkan Pekyatırmacı: “Gençlerimize Daha Güzel Bir Gelecek Bırakmak İçin Çalışıyoruz”
Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, okul ziyaretleri kapsamında Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Erbil Koru Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Her fırsatta okul ziyaretleri ile öğrencilerle buluşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ile birlikte ilçede bulunan Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Erbil Koru Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretlerde okul idarecileri ve öğretmenlerle de görüşen Başkan Pekyatırmacı, sınıfları ve uygulama atölyelerini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Gençlerin, geleceğin mimarı ve yükselen değeri olduğunun altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Her fırsatta gençlerimizin yanında olmaya, bize iletecekleri öneri ve talepleri dinleyerek onların eğitim hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yaymaya gayret ediyoruz. Selçuklu’da eğitim ve gençlik projelerine büyük önem veriyoruz. İlçemize modern okullar, kütüphaneler, spor salonları kazandırarak çocuk ve gençlerimizin eğitim standartlarını yükseltiyoruz. Bunun yanında yaz ve kış spor okulları, gençlik meclisi faaliyetleri ile gençlerimizin kendilerini donanımlı bir şekilde yetiştirebileceği alanları sunmaya devam ediyoruz. Tek amacımız sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak. Sizlere güveniyoruz ve sizleri çok seviyoruz. Geleceğiniz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Selçuklu Belediyesi’nin eğitime olan desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade eden Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ise, “Belediyemiz ilçemize eğitim alanında birçok eser ve hizmet sunuyor. Yapılan her yatırım Selçuklu’da eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlıyor. Selçuklu Belediye Başkanımıza eğitime verdikleri kıymetli desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.