Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetimi SÜ’deydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetimi SÜ’deydi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Cüneyt Erenoğlu, Selçuk Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Erenoğlu, Rektör Aksoy’la birlikte Üniversite bünyesindeki tesisleri gezerek bilgi aldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Selçuk Üniversitesi’ni ziyaret etti. Prof. Dr. Erenoğlu ve Prof. Dr. Köksal, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy ile birlikte Üniversite bünyesindeki tesisleri gezerek bilgi aldı.

Rektör Erenoğlu ve Rektör Yardımcısı Köksal, Rektör Aksoy ile birlikte ilk olarak Veteriner Fakültesi Küçük Hayvan Hastanesi’ni ziyaret etti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Haliloğlu, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Hümeyra Özgen Araştırma ve Uygulama Çiftliği’nin ardından Prof. Dr. O. Cenap Tekinşen Et ve Süt Ürünleri Araştırma Geliştirme Uygulama Ünitesi’ni gezen Prof. Dr. Aksoy, Prof. Dr. Erenoğlu ve Prof. Dr. Köksal, Veteriner Fakültesi bünyesinde üretilen gıda ürünlerinin satışının yapıldığı Satış Ünitesi’ni gezdi.

Keykubad Köşkü’nde yer alan Selçuk Mağaza hakkında bilgi alan konuk ekip, daha sonra Selçuk Üniversitesi Binicilik Tesislerinde bakımı yapılan atlar ile yürütülen faaliyetleri yerinde gördü.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.